Mikäli yrityksessäsi on käytössä kertakirjautuminen, tulee tilin lisääminen Android -laitteeseen tehdä hieman eri tavalla kuin normaalisti. Tämä lisääminen vaatii yhden askeleen lisää, mutta tulee tehdä vain kerran tiliä lisättäessä. Huomioithan, että mikäli yrityksesi synkronoi kertakirjautumisen salasanat G Suite -palveluun, voi tilin lisäämisen tehdä normaalilla tavalla.

Tilin lisääminen

1. Avaa Androidissa asetukset ja valitse uusi Google-tili

Android 2.1-2.3: Asetukset --> Tilit ja synkronointi --> Lisää tili --> Google

Android 3.0+:     Asetukset --> Lisää tili --> Google

2. Valitse Olemassa oleva (jätä tämä vaihe välistä vanhalla Androidilla, esim vanhoilla Samsungeilla)

3. Paina ruudun oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmea pistettä tai Samsungissa vasemman puoleista painettavaa tai hipaistavaa painiketta (kolme viivaa)

4. Valitse avautuvasta valikosta Selainkirjautuminen (Browser sign-in)

5. Kirjoita sähköpostiosoitteesi (etunimi.sukunimi@yritys.fi), jätä salasanakenttä tyhjäksi ja paina Sign-in (kirjaudu)

6. Sinut ohjataan yrityksesi kirjautumissivulle. Anna tänne yrityksesi kirjautumistiedot ja kirjaudu sisään.

7. Mikäli sinua pyydetään antamaan oikeudet mobiililaitteellesi, paina hyväksy.

8. Pääset nyt suorittamaan tilin lisäämisen loppuun ja valitsemaan mitkä tiedot haluat synkronoida.