Voit jakaa Google kontaktisi toiselle Google-tilille. Tämä toiminto auttaa erityisesti helpdesk tai muita työntekijöitä, joilla on sama vastaanottajakunta. Huomioithan, että voit jakaa pelkästään kaikki kontaktit. Et voi jakaa tällä toiminnolla kontakteja ryhmä kerrallaan. Yksittäisen ryhmän jakaminen onnistuu lähettämällä sen CSV-tiedostona.


Kaikkien yhteystietojen jakaminen toiselle käyttäjälle


1. Avaa kontaktit --> https://www.google.com/contacts/

2. Valitse More --> Manage delegation settings


3. Kirjoita jakokenttään kenelle haluat kontaktisi jakaa ja lisää tarvittaessa viesti.


4. Paina Jaa

5. Kontaktisi ilmestyy nyt vastaanottajalle kontaktien vasempaan laitaan omien ryhmien alle.



Huom! Voit jakaa kontaktit pelkästään henkilöittäin, sekä editointi oikeuksilla.