Mikäli sinulla on kontakteissa useita saman nimisiä yhteystietoja voit yhdistää ne helposti. Tämä toiminto on erityisen kätevä mikäli synkronoit yhteystietosi puhelimeen, jolloin saattaa muodostua päällekkäisyyksiä.

Päällekäisten yhteystietojen yhdistäminen

1. Avaa Gmail. Klikkaa vasemman laidan kohtaa Sähköposti. Valitse alavalikosta Yhteystiedot.
2. Klikkaa Lisää ja valitse alavalikosta kohta Hae ja yhdistä kaksoiskappaleet...

3. Tarkista löydetyt kaksoiskappaleet ja poista tarvittaessa valintoja

4. Kun olet tarkistanut kaksoiskappaleet, paina Yhdistä.

Huomio! Toiminto ei poista mitään tietoja, ainoastaan yhdistää.

Mikäli haluat palauttaa yhteystietojesi edellisen tilan, katso ohje Yhteystietojen palautus.